Reparation & Tvätt

Vi restaurerar din antika matta

På Galleri Frendberg ser vi till att din matta håller längre genom att erbjuda reparation och tvätt. Kvalité är kärnan av våra mattbehandlingar.

Tvätt av mattor

 Vi tar hand om alla möjliga mattor, som svenska mattor, designmattor och antika mattorVi tvättar, stärker och sträcker om det finns behov. Detta är rekommenderat före en lagning och även periodvis för att behålla mattans lyster. Vi hämtar och lämnar.

På Galleri Frendberg har vi specialiserat oss på svenska och antika orientaliska mattor. Vi står för kvalitet kombinerat med europeisk estetik. Vår stora passion för den antika mattkonsten har lett oss jorden runt i jakten på unika mattor, vilket betyder att vi nu kan stoltsera med en kollektion av antika mattor från majoriteten av världens mattproducerande länder. Denna passion har också medfört att Amir blivit ”Av Sveriges Handelskamrar förordnad besiktnings-/värderingsman”.

Lagning av din matta

Vi är en reparations- och restaurationsverkstad och professionella mattreparatörer som tvättar och lagar mattor i Stockholm.  Vi är specialiserade på just lagning av antika och gamla mattor. Särskilt omtyckt har vår omfransning av röllakan varit, samt att flossa mattor.

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna med nästa mattköp

Vi på Galleri Frendberg arbetar ständigt med att hjälpa kunder med deras mattor, både i form av försäljning men även vid reparation & tvätt. Kontakta oss gärna så ser vi hur vi kan hjälpa just dig.

©1975 - 2021 All Rights Reserved.