Reparation & Tvätt

Vi restaurerar din antika matta

På Galleri Frendberg ser vi till att mattor håller längre genom reparation och tvätt. Kvalitet är en kärnan av våra mattbehandlingar.

Tvätt

Vi ombesörjer att mattor tvättas, stärks och sträcks om så behövs. Detta är rekommenderat före en lagning och även periodvis för att behålla mattans lyster. Vi hämtar och lämnar.

På Galleri Frendberg har vi specialiserat oss på svenska och antika orientaliska mattor. Vi står för kvalitet kombinerat med europeisk estetik. Vår stora passion för den antika mattkonsten har lett oss jorden runt i jakten på unika mattor, vilket betyder att vi nu kan stoltsera med en kollektion av antika mattor från majoriteten av världens matt producerande länder. Denna passion har också medfört att Amir blivit ”Av Sveriges Handelskamrar förordnad besiktnings-/värderingsman”.

Reparation

Reparations och restaurations verkstad med professionella mattreparatörer som specialiserat sig på just lagning av antika och gamla mattor. Speciellt beröm har vi fått för vår omfransning av röllakan och flossa mattor.
Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna med nästa köp.

Vi på Galleri Frendberg arbetar ständigt med att hjälpa kunder med deras mattor, både i form av försäljning men även vid reparation & tvätt. Kontakta oss gärna så ser vi hur vi kan hjälpa just dig.
©1975 - 2021 All Rights Reserved.